Rak ~ Sunce u sazvedju raka

• Odgovora: 9

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Rak ~ Sunce u sazvedju raka
« poslato: 03:01:42, 08.Dec.2008. »
Sunce u Raku

To su obicno jako povredljive i osetljive osobe kojima se to na prvi pogled ne vidi. Uvek ce stati u odbranu bliznjih i onih ljudi koji ih iskreno vole. Obicno im jako tesko pada promena porodicne strukture. Prisutna je stalna promena raspolozenja. Znaju biti jako prgavi ako im se sugerise na promenu navika. Njihov dom je njihov dvorac.

---------------------------------------------------------------------------

Rak je horoskopski znak koji ispod svoje tvrde ljusture ima hipersenzitivnu narav. Ovako osecajan moze reagovati i na najmanju sitnicu pa se ne treba iznenaditi stalnoj promeni raspolozenja. Dobri su prijatelji i saradnici, darezljivi su i odani. Ukoliko zelite da znate na cemu ste - budite sa Rakom jer on ne skriva svoje emocije. Rade za dobrobit kuce i teze dugotrajnim vezama.
Posto Rakovi daju sve od sebe za porodicu i dom, ocekivace paznju, razumevanje, postovanje i lepu atmosferu u kuci. Muskarce u znaku Raka manje privlace muskobanjaste i napadne zene. Ukoliko zelite da osvojite Raka budite osecajni, umiljati i uputite mu slatki osmeh...   Nikako nemojte lagati, jednom izgubljeno poverenje tesko cete kod Raka povratiti. Neka vam on bude na prvom mestu,  budite uz njega, pokazite razumevanje, zauzvrat dobicete svet emocija, ljubavi i neznosti. Pricajte mu o vasim zeljama, uradice sve da ih ispuni. Postujte njegovu majku jer je obozava.
« Najnovija izmena:: 15:38:18, 04.Feb.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže ninaaaaa

• *
  • 19
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Rak ~ Sunce u sazvedju raka
« Odgovor #1 poslato: 22:05:54, 13.Dec.2008. »
Da li moze neko da mi kaze da li je moj polozaj Sunca slab ili jak? S'obzirom da je u raku i opoziciji sa neptunom pretpostavljam da je malo slabiji.Koliko ga vadi trigon sa plutonom? Posto sunce predstavlja ego interesuje me koliko mi je jak ego u odnosu na njegov polozaj?  :-\

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 22:25:27, 13.Dec.2008. »
Da li moze neko da mi kaze da li je moj polozaj Sunca slab ili jak? S'obzirom da je u raku i opoziciji sa neptunom pretpostavljam da je malo slabiji.Koliko ga vadi trigon sa plutonom? Posto sunce predstavlja ego interesuje me koliko mi je jak ego u odnosu na njegov polozaj?  :-\

Delimicno to mozes i sama sebi da odgovoris na to pitanje...
Sunce ti je vladar cetvrte kuce, uporedi neke svoje osobine sa ocevim mozda ce ti dosta reci njegov karakter...
Generalno Neptun i Pluton pricaju razlicite price tako da treba to razdvojiti...

Ego za sta i prema kome?

*

Van mreže ninaaaaa

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 22:38:15, 13.Dec.2008. »
Sto se tice oca vrlo sam mu slicna...
"Osobe sa naglašenim Suncem u horoskopu vole najviše sebe pa tek onda bilo koga drugog zbog čega će i njihovo poimanje ljubavi biti uvek „šta ja imam od te veze", naime dok god im se neko divi, dok god ih podržava i podstiče osećaj njihove važnosti u sopstvenim očima, oni će „biti zaljubljeni".

Pa mislim recimo ego u  ljubavnim vezama...posto uglavnom ljudi sa jakim suncem bolje prolaze jer vise vole sebe i vise gledaju svoje potrebe,dok su ovi slabi popustljiviji...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 22:48:43, 13.Dec.2008. »

Citat
Sto se tice oca vrlo sam mu slicna...
Rekoh ti...

Citat
Pa mislim recimo ego u  ljubavnim vezama...posto uglavnom ljudi sa jakim suncem bolje prolaze jer vise vole sebe i vise gledaju svoje potrebe,dok su ovi slabi popustljiviji...

Ne mozes tako da analiziras, ako hoces da vidis ko ima jaci ego u vezi (ko kosi a ko vodu nosi) onda kreni sa sinastrijom za tebe i neku konkretnu osobu.

Sto se tice tvog Sunca, usresredi se na razlikovanje sna i jave  ;)

*

Van mreže ninaaaaa

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 22:52:52, 13.Dec.2008. »
ne interesuje me konkretna osoba,mislila sam samo sta o tome moze da se kaze na osnovu polozaja Sunca...
Citat
Sto se tice tvog Sunca, usresredi se na razlikovanje sna i jave  ;)
:D tako sam i mislila.. 8)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 20:53:32, 20.Jan.2009. »
Sunce u Raku - Neodlucan,fin,mekan,saosecajan,slobodan humor,sport,zene,voli skupove,a najvise svoj dom.previse aspekata sa mesecom=boemstina,rasipanje imanja,neodgovornosti, lep unutrasnji dusevni izgled...
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #7 poslato: 22:15:02, 21.Mar.2009. »
Osobe rođene u znaku Raka lako ćete prepoznati po različitim raspoloženjima i promenama emocija. Prolazna raspoloženja Rakova su sinhronizovana sa Mesečevim menama i predstavljaju odgovor na tajanstveni uticaj Meseca. Kako se ni Mesec u stvari ne menja, isto to važi i za Raka za koga se to samo čini. On uvek ostaje isti, kroz sva kolebanja emocionalnih stanja. Ova zavisna periodičnost, konstantna je u svojoj nestalnosti, pa je stoga lako prepoznati Raka ako jednom uočite faze kroz koje prolazi...
Nesumnjivo, Rakovi imaju dosta karakteristika životinje čije ime nose - oklop spolja, a meko jezgro iznutra. Pokušajte ga izazvati i njegov odbrambeni mehanizam odmah reaguje. Po pravilu je srdačan, ljubazan i prijateljski nastrojen, vrlo osećajan, nežan i osetljiv u intimnom životu, ali iznenađujuće čvrst i tvrd u finansijama i poslu - zato ih često nalazimo i na vrhu profesionalnog ili društvenog života, gde bi inače teško dospeli da su samo osetljivi.

Nije čudno da leto započinje sa ovim znakom: Sunce je tada najjače, a dani najduži - takav je i Rak, pouzdan i snažan, ali često uopšte nije svestan svoje snage. Njegov je zadatak da brine za druge. A šta bi inače i bio život bez hrane i ljubavi? Rak je obično u blizini kad Vam je potreban: setiće se vašeg rođendana, rečavati sa vama teškoće, a ako vam treba savet, razumevanje, uteha ili simpatija - ponudiće vam to otvorena srca. Pa čak kad vam sve to i ne treba, ako vas smatra "svojim", njegova će vas pažnja i zaštita i dalje pratiti.

U ljubavi Rak je odan i privržen, senzualan, vrlo osetljiv, i sklon naglim promenama raspoloženja. Svoja osećanja čuva vrlo pažljivo i nikada ne zaboravlja ono čemu ga je život naučio. Ovo je romantičan i ne preterano čulan tip. Retko ga obuzima nekontrolisana strast. Ove osobe u ljubavi traže vrednosti srca i duše, nežnost i pažljivost. Ljubomorne, kriju ovu svoju sklonost iza fasade smirenosti i namerne ravnodušnosti. Porodične veze su im vrlo čvrste.

A slabosti? Rak je sakupljač uvreda - gotovo da ih neguje, što je najgore u tajnosti, a na vama je da pogodite šta ste mu skrivili kada iznenada dođe do eksplozije. Ako ne pogodite (što je verovatnije), nećete ni znati, jer je Rak sramežljiv i ne govori mnogo. Njegovo melanholično raspoloženje je ponekad teško istrpeti. On će pasti u depresiju iz koje je teško naći načina da se izvuče. Ima mnogo strahova, ali su tako vešto sakriveni luckastim humorom, da je skoro nemoguće poverovati da se oseća progonjenim bezimenim opasnostima, dan i noć.

Pesimizam nije nikada daleko od njega, uvek je spreman da uništi svaki uzlet mašte. Rak mora naučiti da ignoriše taj unutrašnji glas koji stalno zanoveta i upozorava, ukoliko želi da uživa u svojim sanjarenjima. Sve dok ne nauči da se suprostavi svojim strahovima oni će biti njegova Ahilova peta. Biće ranjen svaki put kada se uzdigne suviše visoko. Rak često zapada u još jedno raspoloženje, a to je mrzovolja i džangrizavost. U tim trenucima mrzi čitav svet, i to nije ljutnja koja je usmerena ka određenoj osobi. Kada se Mesec promeni, proći će i to njegovo raspoloženje.

Ponekad se čini kao da novac curi iz njegovog džepa - ali to je obična gluma, jer on štedi i pronalazi najbolje, ali najjeftinije na tržištu. Voli stvari sa patinom, a to je dobra vest za vas, zar ne? - kad vam jednom godine donesu bore, sedu kosu i suvišne kilograme...

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #8 poslato: 01:49:02, 22.Mar.2009. »
RAK (21.jun - 21.jul)

Ime: Cancer je latinsko ime za Raka
Planeta: Mesec
Boja: Bela
Zivotinja: Rak i druga vodozemna stvorenja
Metal: Srebro
Drago kamenje: Mesecev kamen, biseri
Biljke: Lubenica, krastavac
Najnepravednija izreka o Raku: Rak je cudljiv.
Rak zivi u oklopu jer je vrlo mekan i izvan njega ne bi mogao preziveti. Ako se oseti ugrozenim, postoji samo jedno mesto - nazad, unutra iza cvrsto zatvorenih vrata.

Karakteristike:
Ovo je prvi vodeni znak, osetljiv i brizan. Svejedno da li mu�karac ili zena, Rak je idealna mama Zodijaka, uvijek pri ruci u krizama, pun saosecanja.
Rak na svoj pazljiv i oprezan  nacin voli stititi i osigurati sve stvari i ljude koje voli.
Delovi tela povezani s ovim znakom jesu grudi i stomak, sto govori o potrebi da se brinu o drugima ali i ocekuju paznju za uzvrat. Culan je, tajanstven, odan. Ima bujnu mastu. Materinski je nezan. Voli kucu, porodicu. Slabe je volje, sklon picu. Obicno ih majke guse preosetljivoscu. To je najemotivniji astroloski znak. Ima jaku imaginaciju.

Ljubav:
Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Trazi jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, pice, priguseno svetlo.

Prijateljstvo:
Potrebno je osecati se potrebnim. Onaj ko kaze Raku da mu je neophodan u zivotu zauzece posebno mesto. Ima hladnu ruku koja olaksava glavobolju, i sposobnost utehe da zakrpi necije slomljeno srce. Puno neznosti, brige i tolerancije treba za njegova promjenjiva raspolozenja. Rodjen je pod vladavinom Meseca i Rak lice menja cesce od njegovih. Nesigurnost ga cini mrzovoljnim ili priljubljivim uz druge. Prijatelji do kojih mu je stalo, moraju pokazati koliko im je stalo do njega i takve pozivaju u svoj oklop.

Posao:
Bez obzira na to koji posao odabere, vazno je da Rak oseca ugodnu atmosferu i da je siguran u vrednost onoga sto radi. Kad se oseca dobro, polako se i pokrece, preuzimajucii odgovornost. Novac mu je jako vazan i nista ga ne greje kao lep, trbusast bankovni racun. Zato uglavnom nema teskoca sa stednjom.
Zanimanja za Raka su: fotograf, glumac, mornar, ugostitelj, istoricar, pisac, slikar, moler, trgovaci, putnik, ekonomista i nastavnik.

Garderoba:
Raku se svidja udobna odeca i obuca, a prirodna vlakna i istancane boje mu najbolje odgovaraju. Suzdrzava se pomalo od kicanih dodataka i nakita. Najdraze boje Raku su bela, krem i svetlozelena.

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 15:27:41, 15.Nov.2009. »
Preosetljive osobe,porodicne i okrenute kuci...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000