Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 37 38 39 40 41 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Astro chat
« Odgovor #380 poslato: 00:39:58, 20.Mar.2011. »
citao sam negde da pri upoznavanju neke osobe nema sanse da odmah upoznamo njen mesec,tj da provalimo gde je..to je sad relativno,jer neki meseci na licu daju vrlo karakteristican izraz..jesi provalila to? i mene uvek najvise zanima gde je nekome mesec ne znak-podznak vec mesec,jer on se skriva,sta mislis ti Luna?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #381 poslato: 00:46:59, 20.Mar.2011. »
citao sam negde da pri upoznavanju neke osobe nema sanse da odmah upoznamo njen mesec,tj da provalimo gde je..to je sad relativno,jer neki meseci na licu daju vrlo karakteristican izraz..jesi provalila to? i mene uvek najvise zanima gde je nekome mesec ne znak-podznak vec mesec,jer on se skriva,sta mislis ti Luna?

vrlo interesantno :)...reci mi jesi uspio kod nekoga na taj način primjetiti gdje mu se mjesec nalazi?meni je nekako lakše kad pratim ponašanje,jer mjesec je psiho,način razmišljanja,nekako mi je po tome lakše shvatiti gdje se nalazi mjesec,u kojem znaku...bar donekle budem precizna  8)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #382 poslato: 01:00:07, 20.Mar.2011. »
mesec u skorpiji mogu na kilometar da namirisem! medjusobno se privucemo (u 100% slucajeva) onda ispitujemo,odusevimo,zatim sledi sukob i za razliku od drugih meseceva kojima odmah vratimo,ovde se bukvalno oda medjusobno priznanje i pocinje faza ignorisanja,ali se ne vredjamo niti odajemo..ali vraticemo jedni drugima cim se ukaze prilika (100% takodje)..prepoznajem nas preko obrva fizicki a psihicki je lako 8)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #383 poslato: 01:07:15, 20.Mar.2011. »
škorpionska magnetnost u bilo kojem obliku je vrlo lako uočljiva :D....recimo meni je isto tako lako prepoznati njih,al isto tako i ribe..mjesec u ribama radi njihovih sanjarskih očiju,jesi primjetio :)....imaju tako lijep sanjarski pogled,kao da budni sanjaju  ;D
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #384 poslato: 01:11:47, 20.Mar.2011. »
da bas sam mesec u ribi hteo da navedem,njega isto lako prepoznam,kao i mesec u biku zbog telecih mekih ociju..
devojke sa mesecom u skorpiji su definicija kucke  8) (izvini kevo,izvini baba)  ;D muskarci su jos i extra,dva meseca u skorpiji su me odgajala.. 8)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #385 poslato: 01:21:49, 20.Mar.2011. »
Citat
Citat
Citat: la luna  danas u 01:08:26

hm,zapitaj se kad dovedeš djevojku doma ;)

na sta ciljas? moje devojke se uzasavaju moje keve,ako je to..

da tu nastavim da nebježimo s  teme lilith ;)...uglavnom,upoznat si s ljubomorom škorpije..kažeš ako sam dobro shvatila 5 polje joj je u škorpiji a tam su joj mjesec i lilith..pa neznam da možda nebi bila ljubomorna na djevojku koja joj sina uzima ;)

da bas sam mesec u ribi hteo da navedem,njega isto lako prepoznam,kao i mesec u biku zbog telecih mekih ociju..
devojke sa mesecom u skorpiji su definicija kucke  8) (izvini kevo,izvini baba)  ;D muskarci su jos i extra,dva meseca u skorpiji su me odgajala.. 8)

da,bikovi obično imaju razroke oči i teleći pogled,al to nemora bit do samog mjeseca...neke definira mjesec,a neke znak,a i podznak...to već ulazi u analizu astro anatomije,tj konfiguracija tijela po astrologiji,šta čini koji znak
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #386 poslato: 01:27:48, 20.Mar.2011. »
to da,ima ona Edipa ali nece da prizna..na vreme sam se preselio..a ima i neptun u petom,pa joj uspevam prodati maglu sto je izvodi iz takta..elem to je vec druga tema..

pa npr devica sa MO u biku ce pokazivati dosta od tog bika..

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #387 poslato: 01:31:29, 20.Mar.2011. »
lepa je kod zena,ali opet da ne prelazi granicu..jedino valja asc rak a Mo u sco..tad nije slaba osoba  8)
mozda ovo govorim jer volim jake zene

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #388 poslato: 01:35:23, 20.Mar.2011. »
pa gle,s obzirom na moj podznak...ja ne spadam u slabićke ;)....pa zašto bi onda jedan mjesec u raku to predstavljao?  :P
Natalna karta

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #389 poslato: 01:36:57, 20.Mar.2011. »
 :t2715: :t2715: slažem se :D...hoće da...a isto tako i obrnut slučaj,bik u horoskopu,s Mo u djevici...visoko čelo ;)
Natalna karta

Stranice: « 1 ... 37 38 39 40 41 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000