Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #90 poslato: 16:48:45, 30.Okt.2009. »
E Lilka kako si me nasmejala ovom pricom  :D . Samo moram da ti priznam da sam i ja na korak od toga da pocnem da diskutujem sama sa sobom tj. vec to radima al` se trudim da se glasovi ne cuju izvan moje glave  ;)
SA u Vagi hmmm...tu je egzaltiran, trebao bi da donese nesto lepo po pitanju partnerskih odnosa. Meni u VII polju. Ko zna, mozda mi donese nesto/nekoga.
Miss je l` bio tezak SA povratak?
Sto se Vertexa tice znam samo da je jako bitan u sinastrijama. U mojoj najvaznijoj ljubavnoj prici do sada njegovo SO u mom VII polju u konjukciji sa mojim Vertexom, a mi ni tamo - ni vamo  (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #91 poslato: 23:15:09, 30.Okt.2009. »

Miss je l` bio tezak SA povratak?

Joj sta da ti kazem...i jeste...i nije...Nekako sam ja mnogo toga navikla ali osecas uzasnu teskobu i nemogucnost na sve strane,nista se ne menja na bolje,imas mnogo zelja ali si sputan,kao da teret celog sveta pociva na tvojim ledjima.Ali ucis se strpljenju,mislim da je stavio na moj zivotni put mnogo ljudi koji su mi pomogli da to razumem,shvatim i imam"nov pogled na starog djavola".

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #92 poslato: 23:31:52, 30.Okt.2009. »
Onda to i nije tako strasno. Kazes da si imala osecaj da je veliki teret na tvojim plecima ali da ti je takodje postavio na put i ljude koji su ti pomogli. Ima problema ali ima i resenja, samo treba biti dovoljno strpljiv, stalozen i pribran da bi se uvidelo resenje... Ne deluje mi tako strasno.
 (rzm) Ja cu sa SA povretkom istovremeno proci i kroz sade-sate... Nesto razmisljam - natalni SA0*MO .. mozda i nece biti bas toliko uzasno kao sto se meni, u ovom trenutku cini?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #93 poslato: 23:54:00, 30.Okt.2009. »
Onda to i nije tako strasno. Kazes da si imala osecaj da je veliki teret na tvojim plecima ali da ti je takodje postavio na put i ljude koji su ti pomogli. Ima problema ali ima i resenja, samo treba biti dovoljno strpljiv, stalozen i pribran da bi se uvidelo resenje... Ne deluje mi tako strasno.
 (rzm) Ja cu sa SA povretkom istovremeno proci i kroz sade-sate... Nesto razmisljam - natalni SA0*MO .. mozda i nece biti bas toliko uzasno kao sto se meni, u ovom trenutku cini?

Ako sam ja dobro izracunala period kada su meni bili sade-sati,meni je bilo uzasno.Nije lako Nale,veruj mi,ali imaj nade,nikad ne odustaj :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #94 poslato: 11:52:34, 31.Okt.2009. »
Meni su Sade-sati poceli uzlasmok SA u znak Device ... pa ne znam  (*o*) bilo je tesko ... sad je lakse, ali ima jos nekih 5 godina za pregurati!
Miss tebi su Sade-sati bili kada je SA bio u Ribama-Ovnu-Biku

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #95 poslato: 17:59:38, 31.Okt.2009. »
Sta tacno lepo donosi taj Saturn u Vagi?Evo ja preziveh Saturnov povratak,prosao je i kroz XII i I polje,i sad sta ce biti ne znam ali nadam se,sta god da bude,da mi je veliki teret pao sa ledja i da cu lakse da disem...
Da li je kod tebe doneo promenu po pitanju posla...da li si ga (dok je bio u devici) trazila i nasla? Sad moze da donese(al ovo ti je samo na prvu loptu sto mi je privuklo paznju) neku vezu,zbog 5k i svakodnevno ispunjenje zbog 6k. Satirn je egzaltiran u vagi inlove
Da li ti je promenio izgled kad ti je prelazio preko ac-a(mislim na Sa)?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #96 poslato: 19:08:49, 31.Okt.2009. »
Posto je SA egzaltiran u Vagi a meni je u VII polju, mozda moze da mi donese neku ozbiljniju vezu?!  ;)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #97 poslato: 19:32:09, 31.Okt.2009. »
Da li je kod tebe doneo promenu po pitanju posla...da li si ga (dok je bio u devici) trazila i nasla? Sad moze da donese(al ovo ti je samo na prvu loptu sto mi je privuklo paznju) neku vezu,zbog 5k i svakodnevno ispunjenje zbog 6k. Satirn je egzaltiran u vagi inlove
Da li ti je promenio izgled kad ti je prelazio preko ac-a(mislim na Sa)?
Posao sam nasla pre dve godine,ali iskreno,ne ispunjava me,i sve sam njime nezadovoljnija,ne mislim samo u materijalnom smislu.I volela bih da nesto bude novo u vezi posla ali nista za sada :( Za novu vezu ne znam jer imam dugo decka ali nikad se ne zna... ;D a izgledom sam nezadovoljna vec par godina,nikako da ustalim kilazu,taman se lepo sredim,ugojim se.Do 2003 nisam imala te probleme.I tako..

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #98 poslato: 12:15:10, 13.Nov.2009. »
(rzm)
Da li studije ekonomije mogu biti predstavljene VE u Biku ( uz dodatne pokazatelje, naravno)?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #99 poslato: 15:55:27, 07.Apr.2010. »
Prava tema da se nasalim na sopstveni racun a da ne odem u off...Ja i moji biseri sa farbanjem trepavica-e moj neptune nikako neke koristi od tebe, ti si "glavni krivac".  :P
E to je klasican primer neptuna u trecoj.  ;D

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000