EXIT (2012)

 • Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Karudijan

 • *
 • 54
 • 1
 • Pol: Muško
EXIT (2012)
« poslato: 23:04:07, 04.Maj.2012. »
Zasvirajte na EXIT festivalu


Konkurs EXIT-a za nastup na festivalu pod nazivom "Play @ Exit" počinje danas 30. aprila i trajaće sve do ponedeljka, 21. majaThreesome na EXIT-u 2011


Festival EXIT je i ove godine omogućio svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i disk džokejima da se prijave na konkurs, koji će im biti prilika da ukoliko budu bili izabrani, prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, agenti, novinari i publika iz celog sveta.

Svi zainteresovani pojedinci i bendovi i ove godine mogu da konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.rs. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na EXIT-u 2012, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na "Apply for 2012". Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na Exitmusic.rs http://www.exitmusic.rs/.

Prošle godine na konkurs "Play @ Exit" prijavilo se više od 950 izvođača iz celog sveta a bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion i Explosive. Rezultati ovogodišnjeg predstojećeg konkursa biće objavljeni 12. juna.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija EXIT festivala, uz pomoć medijskih saradnika, partnera i publike. Ovoga puta će jednog izvođača izabrati i muzička redakcija i slušaoci Radija B92. Takođe, svi posetioci sajta exitfest.org mogu da glasaju za izvođača koji im se najviše sviđa, jer će izvođači sa najviše glasova-lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na EXIT-u.

Play @ Exit konkurs realizuje se, uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs.

Nastup na ovogodišnjem EXIT festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sada su potvrdili:

Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat,Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari& III, BurakaSomSistema, Sneaky Soundsystem, Art Department, MaceoPlex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, MaayanNidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain.


 


*

Van mreže Karudijan

 • *
 • 54
 • 1
 • Pol: Muško
Odg: EXIT (2012)
« Odgovor #1 poslato: 23:04:42, 04.Maj.2012. »
EXIT traži 1.500 volontera


EXIT festival je i ove godine raspisao konkurs za volontere iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu iskustva u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbeđenju, EXIT vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala, najavljeno je iz EXIT-a.

Konkurs za prijave otvoren je od 5. do 31. maja, a svi koji budu želeli da se uključe i postanu deo ove velike organizacije, moći će od od 5. maja da se prijave preko aplikacije na sajtu exitfest.org.

Volonteri na EXIT festivalu imaće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u EXIT vilidžu, obezbeđenu ishranu u toku smene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Prethodne godine volonterski program EXIT festivala bio je jedan od najvećih volonterskih projekata u Srbiji u 2011. godini. Na konkurs se prijavilo preko 5.000 mladih ljudi, od kojih je izabrano 1.250 dobrovoljaca iz više od 60 zemalja širom sveta, pre svega iz Srbije, ali i iz regiona, evropskih zemalja, SAD-a, Australije, Rusije, Singapura, Ekvadora, Svazilenda, Čilea, Izraela...

Volonteri će kroz angažovanje na EXIT festivalu imati priliku da razviju nove veštine, upoznaće se sa timskim radom, družiti se sa ljudima iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

Volontiranje će trajati od 9. do 15. jula 2012. godine na festivalu EXIT u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smene, piše u pozivu.

Nastup na ovogodišnjem EXIT festivalu koji će se ove godine održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sada su potvrdili: Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari& III, BurakaSomSistema, Sneaky Soundsystem, Art Department, MaceoPlex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, MaayanNidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain i drugi

Ulaznice za EXIT su uveliko u prodaji, a više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

 

*

Van mreže Karudijan

 • *
 • 54
 • 1
 • Pol: Muško
Odg: EXIT (2012)
« Odgovor #2 poslato: 09:47:28, 10.Maj.2012. »
Remiksuj i nastupi na EXIT-u!


Regionalni muzički magazin Urban Bug poziva sve producente iz regiona da učestvuju u remiks takmičenju i osvoje nastup na festivalu.

Pravo učešća imaju producenti i remikseri iz Srbije, Crne Gore, Bosne I Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Rumunije.

Najbolji remiks iz svake zemlje biće objavljen na Urban Bug kompilaciji koja će se besplatno deliti na EXIT-u, a najbolji remikseri iz svake zemlje sviraće na festivalu na Urban Bug stejdžu. Imaće pokrivene putne troškove, smeštaj i performer akreditaciju.

Vredi pokušati, zar ne? Da bi učestvovali, potrebno je da se registrujete na burn-studios.com i pošaljete tačno korisničko ime na burn-studios@urbanbug.net. Konkurs traje do 10. juna 2012. godine, a pobednici će biti proglašeni 18. juna 2012.

O pobednicima će odlučivati žiri u sastavu: Dejan Milićević (Burn DJ Team), Marko Milosavljević (Burn DJ Team), Miloš Ignjatović (Exit festival), Dušan Kuzmanov (Urban Bug), a računaće se i vaši glasovi na Facebooku.

Više informacija o takmičenju potražite OVDE, gde možete i daunlodovati "semplove" za remiks.
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000