Zenske baletanke

• Odgovora: 17
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Zenske baletanke
« Odgovor #10 poslato: 21:42:27, 13.Avg.2012. »
Uh, neka, ja sam bolesna kupoholicarka, ove godine su bile u trendu sa spicastim vrhom, kupila sam bijele i sive, e kad sam vidjela da su na snizenju, krivo mi sto nijesam cekala, al dobro, isplatile su mi se... ali su mi ove zaobljenog vrha ljupkije, iako spic djeluje sik i stajlis, sto bi rekli trendseteri.

Volim ja te spicaste.Uklapaju se u tu neku retro eleganciju 50tih koju ja praktikujem  inlove Ali nisam do sada nijedne baletancike tog tipa nasla za sebe,a trebale bi mi  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #11 poslato: 21:52:04, 13.Avg.2012. »
A treba iskoristiti ova snizenja, mada ja sam tada cesto svorc, tako se pogodi, a spicaste su elegancija, djeluju mocnije, zaobljene su mi baby fazon, al treba imati sve, pa po raspolozenju obuvati.:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #12 poslato: 22:00:00, 13.Avg.2012. »
A treba iskoristiti ova snizenja, mada ja sam tada cesto svorc, tako se pogodi, a spicaste su elegancija, djeluju mocnije, zaobljene su mi baby fazon, al treba imati sve, pa po raspolozenju obuvati.:-)

I ja kazem.Najvise kupujem obucu  ;D Jos malo pa necu imati gdje da stavim sve cipelice,sandalice,cizmice,gleznjerice  :-[
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #13 poslato: 22:08:26, 13.Avg.2012. »
Nacices im mjesto, ne sjekiraj se, od manjka boli glava, od viska ne, kad su cipele i garderoba u pitanju. Kod mene je bolest sto sve vrtim novu robu i cipele u kombinacijama, ono sto sam tek kupila volim da isticem, a zaboravim na stare stvari. Obozavam novo!:-b

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #14 poslato: 22:13:10, 13.Avg.2012. »
Nacices im mjesto, ne sjekiraj se, od manjka boli glava, od viska ne, kad su cipele i garderoba u pitanju. Kod mene je bolest sto sve vrtim novu robu i cipele u kombinacijama, ono sto sam tek kupila volim da isticem, a zaboravim na stare stvari. Obozavam novo!:-b

Haha isti problem imam.Kad kupim nesto novo,jedva cekam priliku da obucem  ;D Volim nove stvari  :-[
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #15 poslato: 10:53:19, 14.Avg.2012. »
Ja sam skoro dobila jedne ljubicaste na poklon.  ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #16 poslato: 12:31:18, 14.Avg.2012. »
Ma baletanke su zakon.Ovo su moje nove od pre par nedelja.A nisam se nadala da cu ih zavoleti vise od stikli  :D

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #17 poslato: 14:16:55, 18.Sep.2012. »
Volim baletanke i imam dva para ali posto sam niska vise volim stikle  :D
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000