Brak prema horoskopu!

• Odgovora: 52
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Brak prema horoskopu!
« Odgovor #40 poslato: 18:35:06, 10.Avg.2012. »
Posmatrajuci tako,ja cu u pocetku imati problema zbog predominacije  ;D Partner ce sam po sebi biti ovnovskog tipa(dominantan),a i ja sam dosta dominantna,pa je moguce da cu se tesko moci pomiriti sa time da partner ipak malo treba da bude dominantniji,pa cemo zbog mene i mog prilagodjavanja upadati u konflikte.Medjutim,7. se nastavlja kroz Bika,Ve je u Cap,razvoda ne bi trebalo biti,brak bi dalje trebao da bude fin i miran,a nasi sukobi bi trebali da prestanu onda kada se ja prilagodim  :) Nas odnos ce se prije svega zasnivati i na jako dobroj komunikaciji i razmjeni ideja,vjerovatno cemo mnogo voljeti da pricamo jedno sa drugim ,posto su i vladar i  suvladar 7. u 3.  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #41 poslato: 18:57:58, 10.Avg.2012. »
Komunikacija ce i kod mene i mog supruga biti intezivna zbog konjukcije vl.7. sa vl.3. Posto je u skorpiji,bice duboka i intezivna.Zbog sco bice ljubomore.Kako je Me u sco konacni dispozitor i 1. i 7. kuce,jos je u 5. i konjukciji sa So,vjerovatno ce djeca i dobra komunikacija sacuvati brak,ali i mentalna povezanost i duboka ljubav.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #42 poslato: 19:33:44, 10.Avg.2012. »
Kazu da los aspekt Saturna i vladra pete ili sedme, moze dati dozivotno nemanje braka. Takodje i tesko afliktovano Sunce u biku u zenskom natalu, kao i los aspekt vl.7. i vl.1. kuce.Ako i dodje do braka,isti je mucan.
Svako ima neki los aspekt,ali energije losih aspekata se kod svih razlicito ispoljavaju,pa lose aspekture mogu bite i prepreke izvan bracnog odnosa u vidu mijesanja trece osobe,koje nije emotivnog karaktera.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #43 poslato: 14:28:19, 12.Avg.2012. »
Da li je mars bitan? Nova sam u ovome, ne znam bas tako dobro kao vi..... ( mozda je i glupo pitanje).  :) Jer sam procitala na forumu da je neko rekao da znak u kom se mars nalazi,obicno ne podnosi taj znak u zivotu?
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #44 poslato: 14:31:10, 12.Avg.2012. »
Da li je mars bitan? Nova sam u ovome, ne znam bas tako dobro kao vi..... ( mozda je i glupo pitanje).  :) Jer sam procitala na forumu da je neko rekao da znak u kom se mars nalazi,obicno ne podnosi taj znak u zivotu?

Ne mora da znaci.Meni je Ma u Cap,pa obozavam Jarceve.Tamo gdje ti je Ma i kakve aspekte pravi,takvi te muskarci privlace  ;) Za brak ti je bitna 7. kuca,znak u kome je,vladar,suvladar,dispozitori,aspekti..itd  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #45 poslato: 14:35:50, 12.Avg.2012. »
Moj Mars je u djevici i odlicnu komunikaciju imam sa njima, prijaju mi, dok me nerviraju lavovi i pomalo blizanci. Mars opisuje kakvi ti se momci svidjaju, na koje ces prije braka da "nabasavas", ako ti je vl.7.kuce onda je takav suprug.Opisuje i nase akcije,energiju i seksualni zivot.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #46 poslato: 14:42:16, 12.Avg.2012. »
Mars mi je u blizancima. Moram priznati,kad krenem da pricam,ne zaklapam  ;D Uzivim se skroz xD Meni je sedma kuca u devici (a to mi je i znak). Nikad me nisu privlacile muske device, uvek su organizovani,hladni,streberi, uopste nisu moj tip muskaraca... A blizanca nijednog ne znam. Jednog sam znala,ali jako su mi odbojni....

U devici u sedmoj kuci mi je jupiter i sunce :/

Uvek sam naletala na rakove ( meni je rak u petoj kuci, mozda zbog toga....) ?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #47 poslato: 14:46:17, 12.Avg.2012. »
Posto ti je sedma u djevici, Merkur opisuje tvog muza, Ma u blizancima, znaci volis komunikativne momke, koji putuju, hitre, pametne, elokventne, mrsavije mozda i visoke.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #48 poslato: 14:47:22, 12.Avg.2012. »
Mars mi je u blizancima. Moram priznati,kad krenem da pricam,ne zaklapam  ;D Uzivim se skroz xD Meni je sedma kuca u devici (a to mi je i znak). Nikad me nisu privlacile muske device, uvek su organizovani,hladni,streberi, uopste nisu moj tip muskaraca... A blizanca nijednog ne znam. Jednog sam znala,ali jako su mi odbojni....

U devici u sedmoj kuci mi je jupiter i sunce :/

Uvek sam naletala na rakove ( meni je rak u petoj kuci, mozda zbog toga....) ?

Me je vladar 7.,pogledaj znak u kome je i aspekte koje pravi,imaces precizniji sliku o buducem suprugu  ;)

Kako da ne, 5. kuca je kuca veza,pa sem toga opisuje kakav je tvoj odnos prema ljubavi,govori uopsteno o tvojim ljubavnim vezama prije braka.
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #49 poslato: 14:50:40, 12.Avg.2012. »
Hvala puno  :) Sad cu da se pozabavim time  inlove

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000